resto1

logo-light

 

Volem convidar-vos a compartir una proposta culinaria diferent, simple i completa en quant a gustos i continguts, a emprendre un viatge per la cuina del nostre territori en un recorregut marcat per l'excel·lència dels productes, naturals i de proximitat.

A la cuina del Mimolet creem els nostres plats amb tot el que ens aporta el nostre entorn, d'una riquesa única i excepcional, però també hi incorporem elements d'altres cultures i recuperem productes moltes vegades oblidats o deixats de banda.

Desitgem que aquest viatge culinari sigui plaent i apassionant i us n'endugueu un bon i saborós record.

Background

 

Oferim un menú únic, variat i assequible, que canvia cada segon dimarts de mes, pensat perquè el comensal descobreixi i degusti una cuina elaborada en consonància amb l'entorn i el clima, amb la possibilitat de maridar-lo amb vins del territori.

vermuts & snacks


VERMUT NEGRE PERAFITA
Vi aromatitzat de L’Empordà

PEACH MOSCOW MULES
Vodka al préssec, préssec, alfàbrega, suc de llimona i gínger ale

BOURBON ALS FRUITS DEL BOSC
Bourbon amb mores i tònica de fruits vermells  

 Assortit de Gyozas

1 vermut a escollir  & snacks                Suplement 5,00 €

Vins


La nostra filosofia es basa en vins de la terra, molts d'ells ecològics, biodinàmics o naturals. Estimem els productes que ens dóna la nostra terra pel que són, i volem donar a conèixer bodegues que comparteixen aquesta passió.

LA NOSTRA PROPOSTA PER ACOMPANYAR EL MENÚ

Proposem una combinació de dues copes de vi blanc, una copa de vi negre i una copa de vi dolç per a descobrir algunes d'aquestes referències per 13,90 € per persona.                                                                                            

MENú degustació

2 plats a escollir
ENTRANTS
              • Sopa de meló amb escuma de citronela, cogombre i vodka*
                Coca amb sardina marinada al sèsam amb tomàquet i pera*
                Carpaccio de gambes amb algues
                Popietes de carbassó amb brandada de llenguado
                Ou cuit a baixa temperatura amb bolets i salsa d’aus*
                Magret d’ànec amb foie, coco i shishimi togarashi

1 plat a escollir
PEIXOS
              • Lluç amb tomàquet, alfàbrega i raïm
                Roger amb cítrics i campari
                Arròs negre amb tempura de calamar*

1 plat a escollir
CARNS
    • Xai amb textures d’escalivada           
      Conill escabetxat amb fruits secs
      Tataki de vedella amb vi negre, pinya i vainilla*

1 plat a escollir
POSTRES

Sopa de magrana amb llimona           
Carpaccio de figues amb iogurt d’ovella i festucs
Coco, llimona, cilantre i litxis
Milfulls amb avellanes i nous i gelat de xocolata
Pa amb xocolata, sal i oli
Cremós de fromatge Mas Alba amb tomàquet i pa d’espècies


Pa i aigua
35,00 €
(iva inclòs)

*aquests plats poden
ser vegetarians 

Tots els plats del nostre menú
també es poden degustar a la carta

Background

ELs PLATS


Una pinzellada de la nostra cuina

Background


EL PRIVAT DEL MIMOLET


Una sala amb encant,
separada del restaurant, molt discreta. 

Un espai per fer àpats d'empresa
o familiars, reunions, aniversaris...

capacitat per a 20 persones

Adreça

Carrer del Pou Rodó, 12
17004 Girona
mimolet@mimolet.cat

Reserves

Telèfon: 972 29 79 73 - 630 977 646

Background
Horari

Dilluns tancat
Migdies de 13h a 15:30h
Nits de 20h a 22:30h · Divendres, dissabtes i vigilies de festius fins a les 16h i le 23h

Events i Celebracions